Menu Menu
meny

Skyltar

Skylt i en eller annan form finns i de flesta företag. Du skall kanske ha en skylt utanför lokalen som företaget håller till i? Det kan vara inneskyltar, som berättar för besökarna hur de skall gå. Du önskar kanske extra fokus i ditt utställningsfönster eller ute på trottoaren. Varianterna är många!

Här som med all annan "reklam" är det viktigt att produkten fungerar som avsett.

Utöver priset är kvaliten mycket viktig när du skall välja leverantör. Ingen vill väl att fönsterfärgen flisar upp sig och faller av efter en kort tid, eller att ljusskylten på gatan inte fungerar som den ska.

Bilen är din bästa marknadskanal
På dagens marknad är det stor konkurrens inom de flesta branscher. Behovet av att göra sig känd är absolut nödvändigt, men kostnaderna som följer vid marknadsföringen kan ofta vara höga. Bilen är i så motto din kanske bästa och billigaste marknadskanal.

Att hyra reklamplats på tavlor, köpa annonser i tidningar och kataloger od., kostar snabbt många tusen kronor. Din egen bil är däremot en helt gratis reklamplats. Den enda kostnaden du bär är produktionen av själva dekoren.

Mycket synlig
En skickligt utformad bildekor kan vara god förtjänst. Du har säkert själv lagt märke till bilar ute i trafiken där reklamen är starkt framträdande. Här är faktorer som färg, storlek etc. viktiga faktorer.

Anpassat till din egen bil
Hos de flesta företag som gör bildekorer, kan du snabbt och utan förpliktelse få erbjudande på dekor som är anpassad till din bil. Alla bilmärken och modeller ligger inne på data hos dekorfirman, som snabbt kan ge dig förslag på hur din bil kan dekoreras med din logga/varumärke etc.

Är det dyrt?
Kostnaden varierar självklart med hur mycket dekor du vill ha på bilen, samt hur många olika färger som skall användas. Vår erfarenhet är likväl att den totala kostnaden blir mycket rimlig, jämfört med andra former av marknadsföring. Du kommer långt på vägen med 2-3000:- per bil. Då får du också ganska mycket dekor. Detta inkluderar idé och montering. Önskar du bara logga på dörr kommer du billigare undan.

Vem kontaktar du?
Vi i Eget Bolag har ingått avtal med leverantörer av olika slag, skylt och dekor. Vi ger dig gärna information om vem du kontaktar i ditt närområde. Använd länken nedan.

 

Önskar kontakt med skyltfirma i mitt närområde
Annons
Samarbetspartners