Menu Menu
meny

Bil - köp eller leasing

Köp eller leasing?
Det blir ofta en fråga om ekonomi och företagets eget kapital. Båda alternativen har fördelar och nackdelar, som varierar beroende på den aktuella situationen i företaget. Vi i Bedre Betingelser har lagt tonvikten på att ingå samarbete med leverantörer som erbjuder båda alternativen. I så motto kan du som kund välja den lösning som passar bäst för ditt företag.

Vilket märke skall jag välja?
Det finns på marknaden en rad modeller som i från början är anpassade mot bestämda yrkesgrupper. Detta gäller bl.a hantverkare. Detta är bilar som kan levereras med t.ex. färdig inredning anpassade för elinstallatören. Med ett sådant upplägg får du som kund en "färdig" lösning där du inte behöver kosta på dyrbar utrustning, som du senare kanske inte har behov av vid inbyte av bilen.

Önskar du erbjudande utan att binda upp dig?
Vi i Eget Bolag har ingått avtal med en rad olika leverantörer som alla erbjuder konkurrenskraftiga priser både på köp och leasing. Vi har avtal på många olika bilmärken. Planerar du att förnya/utvidga din bilpark, vill vi be dig att se närmare på vad vi kan erbjuda dig. Använd länken nedan och vi kommer att sända dig mer information/erbjudande från en lokal leverantör i närheten av ditt företag.
 

Önskar kontakt med återförsäljare i mitt närområde
Annons
Samarbetspartners