Menu Menu
meny

Telekommunikation


Kunden skall kunna få kontakt med dig
Tillgängligheten är en mycket viktig faktor i dagens samhälle. Om en potensiell kund inte får tag på dig och ditt företag vid första försöket, är en hel rad av andra aktörer beredda att ta över din plats. För företag som inte har egen bemannad växel/reception är detta speciellt viktigt att ta hänsyn till. Se alltid till att vara tillgänglig.

Olika lösningar
Antingen du driver ett enmansföretag eller ett företag med många anställda, kräver företagandet en god lösning för alla in- och utgående samtal. Utöver detta tillkommer internetanknytning och fax, samt möjlighet att ha tillgång till nätverk etc, vid resor eller vid arbete hemifrån.

På dagens marknad florerar olika utbud från ganska många olika leverantörer. Har du inte själv god "överblick" är det lätt och låta sig lockas av olika kampanjer.

Följande är viktigt vid val av kommunikationslösningar: 

- Att lösningen kan anpassas till det egna företaget
- Att uppgradering lätt kan göras när nya tjänster tillkommer
- Funktioner
- Användarvänligheten (enkel att använda)
- Användarutbildning
- Serviceuppföljning / uppföljning vid fel
- Pris


Mobilkommunikation / bärbara lösningar
I dag kan du utföra en rad olika saker med mobiltelefonen. Du kan anvenda den som en dator, koppla upp dig mot företagets datanätverk, betala för tjänster, beställa biljetter mm. Möjligheterna är många och det kommer ständigt till nya. Nya och mer avancerade telefoner blir ständigt lanserade och rena mobiltelefoner smälter mer och mer samman med bärbar datautrustning. Med en toppmodern mobiltelefon har du långt mer än ett verktyg för telefonering. Vilka tjänster du kan använda beror till viss grad på själva telefonen och vilka tjänster du abonnerar på. Ta kontakt med din operatör för närmare information.


Val av leverantör
Vi i Eget Bolag har ingått samarbete med en rad olika leverantörer inom telekommunikation och mobil utrustning. I fall du önskar tips om en återförsäljare i ditt närområde, använd länken nedan.

 

Önskar kontakt med återförsäljare i mitt närområde
Annons
Samarbetspartners